Freddy dos Santos kan bli din toastmaster (samt to fyrer du bare har hørt stemmen til)

Aleksander Schou, Freddy dos Santos og Thomas Aune - dine toastmastereVålerenga endte søndag på 10. plass i eliteserien. Ikke særlig interessant, sier du?

Jojojo, det betyr jo at veddemålet mellom FK Fotball-gutta og Freddy dos Santos er avgjort. De avtalte før seriestart hva slags fornedrelser de måtte gjennom etter serieavslutningen. Utfordringen var avhengig av hvillken plass VIF fikk på tabellen. Når vi går tilbake til avtalen ser vi at 10. plass faktisk fører til at:

10.  Alle tre må stille opp som toastmaster i konfirmasjon, bryllup, privat middag eller lignende, for en tilfeldig lytter.

VIF tapte som kjent mot Brann på søndag, og man må jo spørre seg om Freddy spilte dårlig med vilje. VIF hadde nemlig med seier kunne havnet på 8. eller 9. plass. Og de utfordringene var mye verre, nemlig:

8.      Freddy må vaske leiligheten til enten Thomas eller Aleksander.

9.      Alle tre må gjøre skoleveien tryggere for skolebarn, ved å jobbe som skolepatrulje iført refleksvest.

Godt da, at det ikke gikk enda verre. Om VIF hadde fått 11. plassen måtte gutta ha gjennomgått den ultimate fornedrelsen:

11.  Alle tre må spille congas og panfløyte på Karl Johan. Alle inntektene skal tilfalle Kvik Haldens TIFO-gruppe.

Samtidig har jo Freddy dos Santos selvbiografien sin å bale med, som for tiden vurderes av Norges tre største forlag. Den måtte han skrive etter etter at VIF tapte mot Lyn.

Oppdatert: VG Nett melder at FK Fotball/Sport-gutta skal på TV. Er dette et hemmelig punkt i veddemålet mot Freddy dos Santos? Ser ikke bort fra at Aune og Schau hadde veddet stort på at VIF tapte cupfinalen. Ingen trodde at de skulle slå Stabæk 4 – 1. Og nå må de på Norges flaueste TV-kanal TV Norge og hør hvor «artig» programmet er:

– I en av utfordringene går en gammel mann uten gebiss rundt og biter deltagerne i ørene. Det er utrolig morsomt. Det er rett og slett fjas. Gøyalt fjas, forteller Schau.

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Freddy dos Santos kan bli din toastmaster (samt to fyrer du bare har hørt stemmen til)

  1. Tilbaketråkk: Vibeke fikk Freddy dos Santos til toastmaster (samt to fyrer du bare har hørt stemmen til) « Astrid Meland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s