Grav deg ned i tide: Verden går under i 2012

Nettstedet ITpro, som til daglig leverer stoff om «Informasjonsteknologi. Enkelt og greit», avlører denne uka at en aktiv, norsk politiker med militær bakgrunn, «en ekte person», garanterer de, har noen fete avsløringer.

Blant annet:

Det bygges hemmelige undergrunnsbaser rundt om i Norge til makteliten. Basene skal brukes ved en global katastrofe (forårsaket av «noe i verdensrommet»). Resten av befolkningen skal dø. Så langt finnes 18 hemmelige baser.

Blant annet er frølagringsprosjektet på Svalbard suspekt. Her skal rikingene kose seg. Beviset har du her:

Bak står Bill Gates, Rockefeller Foundation (relatert til New World Order), Monsanto Corporation (genmanipulerer mat), Syngenta Foundation (pantenterer frø) – og regjeringen i Norge.

– De vil kun redde de som er i makteliten og de som kan bygge opp igjen samfunnet, slik som leger, forskere og så videre, sier politikeren.

ITpro vet at politikeren er seriøs, fordi de har sett bilder av politikeren sammen med Jens Stoltenberg, Canadas tidligere statsminister Kim Cambell og Benazir Bhutto. Poltikeren sier:

– Jeg har møtt en rekke andre betydelige politikere og verdensledere (kan bekreftes av bildene som er oversendt). Alle de vet om dette, men de ønsker ikke å skremme opp folket eller skape massepanikk.

Politikeren har ingen baktanker ved å avslører den kyniske makteliten i Norge. Faktisk kan det se ut som han er en del av den selv.

– Når det gjelder meg, så vet jeg allerede at jeg skal dra før 2012 til et område i Mosjøen hvor vi har et dyptgående underjordisk militært anlegg.

Han er den eneste som tør si fra, men kan bli drept om han stiller med fullt navn:

–  Alle ledende politikerne kjenner til dette i Norge, men få vil si noe til folket og offentligheten fordi de er redd for å ikke bli med i skinnebussene som vil ta de til basene hvor de vil være trygge.

Men han har råd for å takle undergangen:

– Det er fire år igjen til å forberede sluttspillet. Skaff deg våpen, opprett overlevelsesgrupper og et sted hvor du kan være trygg med mat for en stund.

Antakelig kommer krisen i 2012, fordi vår tidsregning stopper da, ifølge Mayakalenderen. Bilderberggruppen er selvsagt involvert.

Noen som kan stille diagnosen?

Meland media kommenterer fortrinnsvis utspill fra psykisk friske mennesker. Når vi likevel gjør et unntak her, er det fordi saken har begynt å sprer seg på nettet.  På tirsdag ringte en skoleelev til redaksjonen og spurte om dette var sant.

Oppdatert: Hogrim har et godt forslag, han mener dette er en kunstintallasjon. Bjørn tipser om at det dreier seg om en tullespalte. De har ikke utsøkte humorister i ITPro, men de skriver visst humor en gang i mellom i spalten offline.

Oppdatert 2: Leserne er uenige om det er tull eller ikke. Vi venter spent. Og Dagbladet.no melder om at en ny planet er oppdaget. Kan det være Planet x?

34 kommentarer

Filed under Uncategorized

34 responses to “Grav deg ned i tide: Verden går under i 2012

 1. «Noen som kan stille diagnosen?»

  Akutt konspiranoia. Og manglende kritisk sans.

  Samt noe lav intelligens.

 2. Diagnose: Ertresvåg.

  Medisin: Ertestuing. Erter, kjøtt og flesk. Sukkererter, bondebønner og cowboymat.

  Doktoren ble plutselig sulten, og logger seg av.

 3. hogrim

  Dette må jo være en installasjon, et kunstverk? Skribenten dikter opp en gal politiker for å se hvordan konspirasjonsteorien sprer seg via nettet. Jeg venter en engelsk versjon, oppføring i Wikipedia, oppslag i Le Monde Diplomatique og Nettavisen. Hørte jeg filmrettigheter?

 4. Genialt kosept. Hvor søker man seg inn?

 5. Jeg vet det, men jeg kan desverre ikke avsløre det, Shoaib. Jeg er redd for å ikke komme med på skinnebussen. Forresten er jeg litt inne på hogrims tanker her. Det må være en kunsintallasjon.

 6. Franken tror også at 9/11 var en «inside job», at UFOer er en del av en eller annen konspirasjon og i det hele tatt. Sjekk ut:

  http://itpro.no/kanal.php?op=Tema&temaid=137

 7. Bjørn Bore

  Den er litt dårlig merka, men akkurat denne saken er visstnok en del av humorspalta til ITPro. Den heter «Offline». Av og til litt vanskelig å se forskjell på den vanlige stoffet og humorstoffet deres, men det er en annen sak.

 8. Jøss, nettopp! Jeg lurte litt på om det var tull, men slo det fra meg, siden satiren sant å si ikke er ikke utsøkt. Det er for langt til at man orker å lese hele, og dessuten ligger det for nært originalen. Men på slutten har den noen anslag, det om Planet X og Mayakalenderen. Frølageret er også ganske morsomt. Men hva i all verden er dette ITPro?

 9. Borte i grotta mi har vi fulgt denne saka den siste veka, vi tykkjer det er underleg at ITpro vel dette tidspunktet på å dra denne saka opp.

  Denne varianten av forteljinger om underjordiska basar vart først gjort kjent i januar i år, og spreidde seg som ild i tørt gras i miljøet slikt høyrer heime i. Etterkvart vart den ikkje så lite forvirra Leo Zagami involvert, og det er han som først var ute med at politikaren var arrestert av PST. Då Zagami tidlegare i år og mista truverdighet i store deler av miljø (det rabla for han meir enn vanleg og han meldte seg inn att i Illuminati) fekk og denne historia mindre truverde hjå dei gærne.

  Dvs ikkje hjå ITpro, som tydlegvis har ruga på historia i snart eit år… og no kjenner seg tryggje på å dele informasjonen med sine lesarar.

  Vi kjem nok med meir borte i grotta mi i løpet av dagen, om tida strekk til.

 10. Og nei, dette er ikkje ein del av humorspalta slik nokon likar å hevde. Ansvarleg redaktør Frank Aune har andre stader gått ut og bekrefta at dette trur han på… men som sagt, meir seinare i dag.

 11. Jeg gleder meg! Om det ikke er humor er navnet offline litt komisk. Men det er jo hele dette oppplegget.

 12. Jarle Olsen

  Ingen har ringt meg angående dette. Slapp av folkens, dette er enda en «urban legend» 😀

 13. Lars

  Hei! dere får spille litt Fallout3. Post katastrofe setting som er ganske bra. Istede for å sitte å synse. Dere får ikke gjort noe med det som kommer fra SPACE alikevel. Og stenge seg nede i et hvelv underjorda i mange år skaper bare konflikter og er en pinfull måte å dø på (av konspirasjoner og redsel) bedre å dø momentant enn å utsette det i et hull under bakken. Dont worry, be happy 😀

 14. Tilbaketråkk: Skinnebussene går, folkens. This is it. Far vel! « Astrid Meland

 15. konspirasjoooon run for cover y2k «something is going to happen» djeebus. jeg har gitt opp dette. vi lever saa lenge vi lever.

 16. Travle dagar i grotta gjer jo sjølvsagt at vidare forfølgjing av ITpro sin særs ansvarlege redaktør vart litt utsatt, men her er altså litt fleire godbiter rett frå minaereten på vestlandet;
  http://profetenhastur.blogspot.com/2008/11/alternativ-blogging-til-besvr.html

  Bon apetite

 17. Ingen tvil om at dette er alvorlig ment, sikkert derfor det er så søvndyssende;
  http://dekodet.blogspot.com/2008/11/norsk-politiker-innrmmer-konspirasjonen.html

 18. n0s

  Umm.. Frøbanken på Svalbard er da vitterlig ekte?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Svalbard_Global_Seed_Vault

  Just because you’re paranoid does not mean they are not out to get you 😉

 19. Tilbaketråkk: It’s the end of the world as we know it? | Rablebloggen

 20. Frøbankene i Svalbard er ekte ja. De har laget dem til frø. Ikke små menneskefrø, primært.

 21. Niima

  Jeg snublet over hjemmesiden som nevnes, Project Camelot, helt tilfeldig for et par uker tilbake. Det var… interessant lesning. I den forstand at noen (tydeligvis) har altfor mye fritid. Hvorfor ikke skrive en spennende sci-fi-novelle istedenfor å framstå som… vel, fyll inn det som passer 😛

  Personlig er jeg enig med det «Lars» skrev over.

 22. milledybe

  Såvidt jeg ser så går Norge under, ikke verden?

 23. Tøft da 🙂 Håper det skjer så tidlig..
  Hadde vært noe å opplevd for siste gang på en måte ^^

 24. Øyvind

  I 2012 begynner en ny «age». Age of aquarius. Det er derfor maja kalenderen slutter i 2012. En typisk Age varer i rundt 2000 år. Se http://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_Aquarius

 25. Randomhero

  At noe kommer til å skje i 2012 tror jeg på, men hva som skjer er umulig å si når det er så mange forskjellige teorier og påstander som for eksempel at et massivt sort hull kommer mellom jorda og sola som gjør at polene vil skiftes eller at denne «planet X» vil enten treffe oss, sneie oss eller bli til en sol som vil grille oss. Hvis alt dette er sant og disse underjordiske basene faktisk finnes og de skal redde 2 mill (altså nesten halve norges befolkning) men bare leger og forskere, hvor mange leger og forskere tror dere det finnes i norge? jeg gleder meg til 21. desember 2012, fordi hvis det faktisk skjer tror jeg ikke noen små huler under bakken vil redde oss og vi vil være de siste menneskene som lever, og hvis det ikke skjer skal jeg ta meg en pils og tenke på alle idiotene der ute som har dummet seg ut så utrolig at de bør gjemme seg i disse «bunkerene» sine og aldri komme frem igjen for verden lev av de.

 26. Linda Larsen

  Det er ikke så mangen forskere eller leger i Norge,
  om jorden går under i 2012 så hjelper det ikke å grave seg ned. Hvem ønsker å leve når alle du er glad i er død, både dyr og mennesker. Orker vell ikke å sitte igjen sammen med en gjeng dårlige politikere,og galne forskere ? Da vil jeg heller dø.

  Men syntes vi skal holde oss til Bibelen,det står at enden skal komme, men de som tror på Jesus, og Gud ikke skal bli berørt av det som skjer. Og at folk skal prøve å gjemme seg, men det hjelper ikke. For bare de som tror skal leve. Det sier mayane også, det skal komme noen fra en annen verden,og en frelser i 2012 samme som i Bibelen.

 27. THE world is DOOMED

  THE WOOORLD AS WE KNOW IT IS DOOMED!!!! I am a seariious sienctist and i have facts that shows that the sun will xplode and give heavy radiation!! the earth will colapse and it will come big tsunamies! ITS ALL true, i saw it in the movei 2012

 28. Professor Ruzacos Meianes

  I and all the other scientists who have realesed this message to the world, must tell you that this is bullshit. We wrote wrong. The world is going down in 2021.

 29. Cassanders

  Dæng, Og så går det ikke an å få kjøpt ordentlig tinnfolie heller, bare noe slattent aluminiumsgreier. Helt ubrukelig, sier nå jeg.

  Det er jo soleklart for alle som kan sin Nostradamus, Oddekalv og Märtha Loise, at det eneste som hjelpe mot nervøs blære, mobiltelefonstråling OG verdens undergang er en skikkelig hatt i tinnfolie.

  Den elskverdige professoren må for all del ikke la sin smule dyskalkuli og nokså forusigbare spott fra en uforstandige berme hindre hans banebrytende arbeid. Før eller senere vil han nemlig få rett. Merk mine ord!

  Cassanders
  «Half the lies they tell about me are true!»
  S.Gorn’s Compendium of Rarely Used Clichés.

 30. Tor

  For noe tull! Underjordiske greier ved Mosjøen! Hør! Mosjøen er et lite og svært oversiktlig sted. Ingen områder som er avsperret for befolkningen. Det har aldri – siden krigen – vært særlig militært område. Folk i distriktet er vanlige nyssgjerrige mennesker og jeg kan love dere at det ikke har vært mulig å drive med opparbeiding av underjordiske tunneller osv uten at befoklningen har stil spørsmål vedrørende personell, utstyr, avsperrede områder osv. Derfor…dette er det reneste oppspinn, det garanterer jeg,

 31. miriam

  Det er ikke sant dere tullinger som skriver dette, alle som ser dette ikke tro på hva de teite dritungene sier!

 32. Jeg var egentlig ute etter info om vanlige skinnebusser som man hadde på 1950-tallet og så finner jeg dette…..men hva med chemtrails, da? Er det også bare bullshit?

 33. Det er bare tul gut som vet bare vane mine bli redd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s