Åslaug Haga er blitt et bedre menneske

Akkurat som konsernsjefen i Meland Media Group AS har Senterparties eksstatsråd Åslaug Haga vært sykmeldt i noen måneder.

Åslaug ble sykmeldt etter at hun fikk sparken pga noe rot med et stabbur og en kai. «Prosessen rundt sykmeldingen» har gjort henne til et bedre menneske, sa hun på sin pressekonferanse i dag.

Meland Gruppens Media Labs ASs konsernsjef er helt enig.

Etter at sykmeldingsperioden er over skal konsernsjef Astrid Meland også innkalle til pressekonferanse, formet over Hagas vellykkede lest.

På pressekonferansen skal konsernsjef Meland være litt bitter for all den tida hun ikke fikk være med å bestemme.

Hun skal også anklage ledelsen i bedriften for ikke å ha oppfylt strategiplanene de la sammen den gangen for lenge siden.

Meland skal til slutt slenge lusekofta i veggen og kreve at sjefene snakker klarere, tyyyydeligere og sender soldater til Kongo. – Det er ikke godt nok, skal konsernsjefen fastslå, og understreke at hun er blitt et bedre medmenneske.

Og forresten:-  Det holder ikke å driiiifte landet, er dere fornøyd med det, kan de i administrasjonen ta over, skal Meland si.

Hun må forresten huske å betale regninga for det Klar tale-kurset hun gikk på mens hun var sykmeldt.

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Åslaug Haga er blitt et bedre menneske

 1. kjell

  Det er ganske forbløffende hvordan et menneske som har aldri selv har vært i uniform likevel er entusiastisk når det gjelder militære affærer, og spesielt er ivrig etter å sende andres sønner og døtre til et farlig og ustabilt sted de ikke har noe fornuftig å gjøre.

 2. Jeg tenkte egentlig litt at Åslaug tør der andre tier, når jeg hørte denne pressekonferansen. Men det minnet meg på at man ikke bør gjøre det, altså hyle ut sin frustrasjon, fordi det er ytterst ustilig.

  Jeg tipper det er like frustrerende å jobbe i regjering som å jobbe i en hvilken som helst bedrift, de andre er stort sett tåpelige, udugelige, de gjør ikke som du vil og det må masse kompromisser til.

  Likevel er det nok i de fleste tilfellene lurt å «diskutere seg fram til løsninger innad», som det heter.

  Når det gjelder soldater hit og dit er jeg jammen ikke sikker på at jeg er enig i at man må ha vært i uniform for å ta slike avgjørelser. Det diskvalifiserer jo de fleste kvinner og dessuten den oppvoksende generasjon. Men de må gjerne få hjelp av noen uniformkledte. De er jo kjekke også.

 3. Tilbaketråkk: Da Yahoo ga ut innholdet sitt på papir « Astrid Meland

 4. Frank P

  Kjell:

  Ikke noe fornuftig å gjøre? Hva med å redde liv og hindre kvinner og barn i å bli voldtatt?

  Jeg har vært i uniform i 11 år nå, så muligens syns du ikke jeg diskvalifisert fra å ha meninger om militære affærer.

  Når vi har lagt oss på en linje hvor vi velger å delta i internasjonale operasjoner i utlandet, så kan jeg knapt tenke meg noe sted hvor det er større behov for det enn i Kongo nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s