Kristensosialisme, æsj!

norgeidag
Meland Konsernet tyr til stadig enklere løsninger, vi innrømmer det. Det er dårlig gjort å gjøre narr av de håndbagasje-utfordrede, men dette er morsomt. Og det er fredag. Tilgi oss.

Finn Jarle Sæle i kristenavisa Norge i Dag raser i sin leder Skandalejournalistikken og pressestøtten. Det handler mye om hvor mye sosialisme som florerer i Vårt Land, som forresten får pressestøtte. Noe Sæles avis ikke får.

Han kaller også Bergens Tidende for en sosialistavis, som burde saksøkes for en million.

Bakgrunnen er ifølge BA at BT og deretter Vårt Land, har outet kona til Finn Jarle, nemlig Anita Apelthun Sæle, som en av søkerne til stillingen som kirkeverge i Fjell kommune.

Finn Jarle skriver i sin leder ingenting om at det er kona hans saken dreier seg om:

Også rene yrkesetiske retningslinjer bryter Vårt Land ned i sin artikkel når de offentliggjør en konfidensiell stillingssøker på en ubetydelig kirkevergestilling i Fjell kommune. Den ville aldri fått noen oppmerksomhet, om søkeren ikke var en betydelig kjendis. NRK fulgte henne i ett år, i Norge og i Israel, og laget program om henne før nominasjonsrundene.

Legg merke til nett-oppslaget til Vårt Land om denne søknaden. Legg merke til alle taper-vinklingene de har lagt inn. Samtidig som de bryter yrkesetiske spilleregler. De har tatt det fra sosialistavisen BT – som burde saksøkes for en million.

Det vi trenger er:

Nye kristne medier som sier nei til venstrepressens skandalejournalistikk og ja til en ny faktajournalistikk, som ikke er styrt av en sosialistisk stat.

Meland-bloggen legger merke til at sosialist-skjellsord ikke bare er for hyppig i bruk i Høyre, men også blant kristenkonservative. Det er ustilig og avslører dårlig ordforråd. Det er da også helt uriktig. Hverken VL eller BT er sosialistaviser. Hvilke skjellsord skal de forresten ta i bruk om de skulle være så uheldige å komme i nærkontakt med ekte sosialisme?

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s