Meland Konsernet! Nå med enda mer mediekritikk!

Meland Konsernet har fått en gjesteskribent, Hårfjott Balletak, den fryktede politikkbloggeren:

Jeg har blitt bedt av Meland Konsernet om å utfylle konsern bloggens mediekritiske linje. Som ansatt i en riksdekkende avis, med opptil flere venner i den harde mediekjernen, er det ikke alltid konsern
sjefen tør å si hva hun mener. Hun tør f.eks. ikke si at DE VERSTE HORENE I OSLO FINNER DU I AKERSGATA!!! Men det tør jeg! (Ble du provosert nå? Hm?)

Som blogger har jeg festet utallige argusøyne på alt hva midstrømsmediene (altså MSM) foretar seg, og deler med glede resultatet av mine observasjoner med omverdenen. Bloggrevolusjonen er kommet, folkens! Og den går ikke på TV! Den går her, på konsernbloggen. Journalistene løper og gjemmer seg, men det er for sent. Vi har verktøyene, og vi har viljen, og det er mange av oss.

Visste du f.eks. at den siste uken så har Obama blitt omtalt hundrevis av ganger i norske medier, mens McCain bare har blitt nevnt 17 ganger?

Ikke det nei. Denne avsløringen får du kun her på Meland Konsernets blogg.

Det hotteste innen mediekritikk denne uken har vært Terje Tvedts angrep på innsamlingsaksjonen på NRK. Dette oppgjøret har vært sårt savnet. Finnes det noe mer kvalmende enn gamle kjendiser som maser om penger til «gode formål»? Jeg er av prinsipp for at folk skal gi penger selv, i stedet for at staten gir dem for oss, men vi må jo kunne stole på at saken er god nok.

Tvedt setter ord på frustrasjonen til oss som i alle år har måttet la være å gi til innsamlingsaksjonen og andre veldedige (?) formål, fordi vi ikke har vært helt sikre på at det kommer noe godt ut av det. Sult
og sykdom, greit nok, men hva er administrasjonskostnadene deres Røde Kors?? Se det får vi ikke vite av NRK. Og forresten så er jo NRK statseid, så da er dette enda et offentlig sløsekalas allikevel. Har
journalistene mistet all integritet?

Den andre store saken har også vært nevnt i konsernbloggen, og det er Agnes Ravatns totalslakt av all den sosialpornografiske og perverterte søpla på internet(t). Jeg er i motsetning til konsern sjefen helt enig i det Ravatn skriver. Det er ufattelig mye møkk på webben. Jeg lar meg spesielt provosere av alle hobbysynserne der ute, som tror at bare fordi de er i stand til å klikke på «opprett blogg» så har de noe verdifullt å dele med oss andre. Tenk om igjen!

Våg å holde kjeft.

Til neste gang: Fram med bloggrevolusjonen! Og husk at mediekritikk ikke skriver seg selv! Sitter du og kjeder deg en kveld, eller leser du noe teit i avisa? Lag en mediekritisk politikkblogg da vel!
Sammen skal vi få bukt med midstrømsmediene en gang for alle.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s