11 + 4 bevisstløste SV-velgere

Siste: Akhtar tapte kampen mot Heikki, holdt nederlagstale med tårer i øynene, takket «kampanjen» sin for innsatsen  og SV vil bli beskyldt for å kjøre den mest amerikaniserte valgkampen.  Tårene var også importert fra USA.

Dette har skjedd i Oslo SV i de foregående ukene:

1) VG fikk medlemslister via det som ser ut til å være en styrt lekkasje fra Akhtar Chaudhrys motstandere. Lista hadde oversikt over alle medlemmene Chaudhry og hans folk hadde vervet de siste ukene. Det dreide seg om ren ADHD-verving av minoritetsvenner, noen av dem betalte ikke en gang sin egen innmeldingsavgift, og andre visste ikke hva SV sto for.

2) Heikki Holmås benektet at han og hans crew sto bak lekkasjen til VG.

3) Akhtar Chaudhry benektet at kampanjen hans drev uetisk verving av nye medlemmer som ville forsvinne ut av partiet så fort nominasjonsstriden var over.

4) SV så svært alvorlig på lekkasjen og satte igang gransking.

5) SV-medlemmer så svært alvorlig på medlemsvervingen til Chaudhry.

6) SV-medlemmer beskyldte Holmås for tilsvarende ekstremverving før nominasjonen i 2001.

Osv.

Så kom resultatet av «omfattende undersøkelser» av nominasjonsprosessen.

Og alt er tipptopp i Oslo SV, ifølge dem selv.

Partiet ønsker nye 427 medlemmer velkommen. De har snakket med 100 personer, og alle lover at de har kjempelyst til å være med i SV, eller som det heter: «Disse gir et entydig signal om bevisst og ønsket medlemskap i SV.» (bortsett som fire som har bedt om å bli slettet som medlemmer og 11 som ikke vil bekrefte at de var ved bevissthet).

Og når det gjelder lekkasjen til VG så har alle med tilgang til medlemslistene skrevet under på et taushetsløfte og kan derfor ikke ha lekket informasjonen (kveler en megafnis der). Konklusjonen blir derfor «Vi vet ikke hvordan VG har fått tak i medlemsopplysninger.»

Kos deg med pressemeldingen fra SV.

Ingenting er bedre enn hjemmelaget parti-rot, og Meland-bloggen håper på oppfølgere. Heikki står til høyre i SV og er dessuten Kristin Halvorsens favoritt. Det kan altså bli mer godsaker framover.

I kveld måtte man se opp for bevisstløse SVere i køen inn til stemmelokalene på SAS-hotellet.

14 kommentarer

Filed under Uncategorized

14 responses to “11 + 4 bevisstløste SV-velgere

 1. Benjamin E. Larsen

  Dersom det står SVere i kø til Oslo Plaza, så er de i sannhet bevisstløse. Nominasjonsmøtet er på det gamle SAS-hotellet på Holbergs plass. Siden Meland åpenbart er en mester i mediestrategi, ville det være interessant å få vite hvordan hun ville håndtert saken… Med et eksternt granskingsutvalg á là Valla? Min påstand er at det ikke finnes perfekte måter å håndtere en slik sak på, men at et eksternt utvalg ville lagt til rette for både hekseprosess og negativt mediekjør på en helt annen måte enn en intern håndtering.

  Meland oppfordres til å gjennomføre en ringerunde (*knis*) blant Oslo SVs medlemmer for å finne ut hvem de har mest tillit til: Oslopartiets ledelse eller Fougner-utvalget. 🙂

 2. Du aner ikke hvor mange skandaler det er i Meland Konsernet! Vi håndterer dem selvsagt helt misunnelsesverdig bra, takket være vår fantastiske HR-avdeling. Vår strategi: Vi glemmer og benekter alt som er galt. Konsernsjefen tar blant selv ansvaret for å ruse seg såpass et par ganger i uka, at skandalene forsvinner ut av hukommelsen. Problemet er at det gjerne er da nye skandaler genereres. WTF?

  Men ånestli, som det heter, så er jeg på ingen måte indignert over måten SV har gjort dette på. Jeg vil selvsagt ikke kreve noe ekstern gransking. Det er ingen andre enn SV-medlemmer selv som genererer problemer for partiet selv. Ingen andre enn SV-medlemmer er forulempet. Dette er det vel ikke noe utenforstående har så mye med, om ikke norsk lov er brutt, og det ser det jo ikke ut til at den er.

  Jeg koser meg likevel med dramet, som jeg synes er underholdende. SV har jo sin egen evne til å sprike i alle retninger, også utad. Pressemeldingen er temmelig morsom, synes jeg. Fortsett det gode arbeidet!

 3. Enkel sjel

  Nåvel, det som Oslo SV i sannhet burde ta opp er om listetoppen er moden for utskifting…..Så mange ganger finansminister Halvorsen har måtte irrettesette egne medlemmer for deres kamelsluking mens de har sittet i regjering burde vel hun nå være mindre populær enn både Holmås og Chaudry tilsammen blandt egne medlemmer.
  Men angående den stemmesankinga/handlinga så var det kanskje det hun mente med «shop til u drop» her om dagen….

 4. Katja

  Liv og lære er to forskjellige ting i sosialistpartiet. SV påstår selv at de er innvandrernes parti.
  De skulle da tatt konsekvensene av det – og derfor støttet sine multikulturelle velgere og gitt Chaudry 2. plassen – og latt ungutten Heiki vente i noen år på stortingsplass.

 5. Haha, likte den med «shop til you drop»! Ekspertene på TV sier at SV var i knipe, uansett hvem de valgte. Enten kritikk for å ikke velge innvandrere, eller kritikk for å ikke velge flinke Heikki med Kristins støtte. Visstnok var særlig de gamle SVerne i villrede. De ville stemme Heikki, men de syntes det var vanskelig å overse minoritetskandidaten.

 6. Erlend

  Til Enkel sjel kan jeg bare si at Kristin Halvorsen er uhyre populær i SV og den helt naturlige listetoppen i Oslo.

 7. Enkel sjel

  Er klar over at «alle» liker Halvorsen. Men som en vis man engang sa(.. med litt modernisert omskrivning…); Selv om alle sier at det er sånn betyr det ikke nødvendigvis at det er det rette…

 8. Meland: Setningen «Det dreide seg om ren ADHD-verving av minoritetsvenner, » er ikke heldig. Skal vi nå alminneliggjøre nok en diagnose og gjøre det til et uttrykk som betegner, ja, hva da? er det å fyke rundt som en tornado og ikke se hva man gjør og sier? Det er mulig dette allerede er etablert sjargong. Men særlig veloveveid er det ikke. SV-showet er ellers fornøyelig nok.

 9. Tresor

  Har alltid drømt om og kjøpe meg båt, hytte og fint hus hvis jeg vinner masse penger i lotto, men etter at jeg nå har skjønt hvordan man havner på stortinget skal jeg melde meg inn i SV og betale medlemskontigent for alle jeg kjenner, og de som møter opp på nominasjonsmøte og stemmer på meg skal få en helaften på byn. Pass opp norge, for Tresor er på vei til tinget. 🙂

 10. And.

  At du står plantet langt ut på høyresiden og hater SV er noe alle som har lest artiklene dine har skjønt, Meland. Men her klarer du i enda mindre grad enn vanlig å skjule det. Makan til usympatisk fremstilling av et tross alt ganske så respektabelt (og åpenbart veldig demokratisk)parti skal man lete lenge etter.

 11. Bjarne

  Det er jo ganske umorsomt at enkelte debattanter her ikke har fått med seg hvor møtet faktisk fant sted.
  Det ser jeg som et dårlig tegn for demokratiet.
  Antakelig dreier det seg om kverulanter som liker å slenge dritt utover eteren uten tanker.

 12. Bjarne: Innlegget ditt skjønte jeg ikke helt. Aud: Jeg er ikke SV-tilhenger, helt riktig, bortsett fra at jeg synes partiet er det aller morsomste da. Jeg prøver ikke å skjule det på noen måte, merkelig at du har fått inntrykk av det. Jeg er for åpenhet, jeg. Derfor: Jeg står ikke plantet «langt ute på høyresida», heller.

 13. Jan

  To kvinner og null innvandrere blant de tre som skal toppe Stortingslista til Sv, vitner om sementerte hoder.

  67 prosent kvinner og 0 prosent innvandrere er og blir en ubalansert liste i Oslo.

 14. Larslaird

  Å nei! Iver, engasjement og interesse for hvem som skal representere oss i Stortinget! Vanlige folk som møter opp og stemmer! Politikere som jobber for å bli valgt! Herregud, dette må jo være udemokratisk!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s