Alle elsker Hillary

Grunnet sykdom i Meland Konsernet i dag, leser vi bare, da bihulene har tettet evnen til selvstendig tenkning.

Men vi har lest noe interessant, og gir et lite sammendrag av Martin Krasniks sak «Krigerdronningen» i siste Weekendavisen. Det handler om Hillary Clinton. Konservative hyller nemlig valget av henne som utenriksminister, mens venstresida er skuffet. Det blir kanskje ikke så mye change likevel.

– Hillary virket mer som en Margaret Thatcher enn en Gro Harlem Brundtland, mer som John Wayne enn Jane Fonda, skriver Krasnik.

Erkekonservative medier hevder Hillary er et bra valg, til og med Karl Rove skryter. De sier hun er en hard negl med temperament, og det liker de. Obamas løfter om ny utenrikspolitikk blir ikke noe av med gjengen han har valgt nå, pustes det lettet ut. Og det til tross for mye bitching fra den kanten om bitchen Hillary. Det er visst innenrikspoltitikken hennes, med sykeforsikring og greier, som er ille.

– Hun var så hard. Hun forsvarte våre idealer. Kanskje har hun alltid vært slik, skriver Noemi Emery i Weekly Standard, om Hillarys kjør mot Obamas utenrikspolitikk under valgkampen.

Hillary stemte for Irakkrigen, og nektet å beklagte, hun stemte for å klassifisere Iraks nasjonalgarde som en terrorbevegelse.

Hun hellet mot at USA skulle bruke militærmakt på Balkan, bombetoktene mot Saddam Hussein, inngrepet på Haiti. Hun støttet store militærbudsjetter.

– Madeleine Albright var en slags mentor for henne, og vi vet at Albright mener at USAs isenkram er til for å bli brukt, gjerne uten FN-mandat, står det i saken.

Saken er ikke på nett.

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “Alle elsker Hillary

 1. Enkel sjel

  Den allmenne frykt for at Jeb » lillebror» Bush skal stå klar for å overta presidentkontoret i 2012 er stigende. Det må være det som er grunnen til panikken over at nok engang har et spikspenna gæernt kvinnfolk uten hjerne , men med 2 kjevler ( omskrivning iflg. utlagt artikkel) overtatt kontrollen over Usa`s utenrikspolitikk. enten det eller så er det gutta nedover i gangen rundt det ovale rom som frykter at Monica Lewinsky følger i kjølvannet av Fru Clinton og at hun vil ta hodene deres….
  Heads on boys.

 2. A.

  Er du fortsatt syk, Astrid? Begynner nå å merke abstinensen. Tenk, det har snart gått ei hel uke uten nye poster!

  God bedring!

 3. Pat

  Det er neocons som fryder seg og ikke true right.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s