ZZZZZzznorskadvarsel! Vi har funnet det aller kjedeligste på internett 2008

For tiden pågår avstemningen til The Crunchies, det beste på nett i 2008. Meland bloggen, som mistet sitt morgenfriske humør da 2009 startet, ser heller på det mest elendige på nett i 2008. Fordi vi ikke rekker over hele internett, holder vi oss kategorien «Norge.»

Og vinneren er! TadamtadtamtaTADAM! DET NORSKE ARBEIDERPARTIET!

2008 var året DNA stablet multimediale resssurser på beina, de opprettet til og med sin egen web-tv-kanal på You Tube.

Waterboarding ble dermed overflødig som torturmetode. Her er det endeløse klipp hvor Helga Pedersen er talking head, Martin Kolberg tegner og forklarer og Jens Stoltenberg snakker til oss som om vi var fireåringer. Dette er den mest mislykkede av nettsatsninger Meland-bloggen har sett i 2008. Det at dette faktisk koster en god del penger, er selvsagt med i vurderingen.

Det er ikke lett å si hva slags virkemidler som skal til for å gjøre DNAs web-tv-innslag mer sebare. Siden det visst er uaktuelt å legge om til en mer morsom politikk, foreslår jeg at partiet begynner å vise film på filmsendingene sine. De fleste innslagene i dag er nemlig helt unødvendige å se på, dette hadde fungert like godt på radio. Hva med naked politics? Mer eye candy for massene? Humor, da i det minste? Selvironi? Parodier på et regjeringsmøte?

– Vi må gjøre oss mer interessante for folk, sa Martin Kolberg, da Magasinet overraskende nok laget en diger sak om DNAs web-tv-satsning i 2008.

Martin bidrar jo på et vis, ved å være ufrivillig morsom. Og en annen effekt har faktisk dette også hatt. Tradisjonelle medier lager nemlig gjerne saker bare fordi ting dukker opp på internett (oh, poker på nett, mobbing, stoltenberg, avhengighet, nakenbilder av kjendiser etc). Omtale i papirmedier ser faktisk ut til å være effekten av DNAs web-tv, så langt.

Men nok prat. Nå har du sikkert lyst til å kose deg med «Skuta er snudd», med Helga Pedersen i DNAs programdebatt, der du også kan delta, huzzah! (tid: 5.09)

Hei! Våkn opp! Hva med litt snadder fra Martin Kolberg:

Eller hva med latter og løs stemning i «Ny retning for Norge?»

PS: Høyre har også en kanal på YouTube. Men det teller egentlig ikke. Mest sette klipp har 347 klikk, og har ligget der ett år. Fniiiis. Meland Konsernet klarer faktisk ikke å holde seg lenger. Blogginnlegg ferdig.

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “ZZZZZzznorskadvarsel! Vi har funnet det aller kjedeligste på internett 2008

  1. Kan det faktisk være ment som et snedig argument mot politisk reklame på TV? «Se så kjedelig! Dette vil dere vel ikke ha hjem i stua?»

    Men .. det går seg nok til. Så får vi kjappe, morsomme, liksom-ærlige småklipp på YouTube, og profesjonell manipulasjon på TV.

  2. bskog

    molandgruppen vurderer » å stenge til gangen til intra nett » ??

  3. Molandgruppen??? Hva slags slem kopi-gruppering er det snakk om!? Søksmål neste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s