Hva skjedde med «mamma»?

Dagbladet og Dagbladet.no har i dag en sak om to-åringen Marah på Gaza som har lært sitt første ord. «Bombing». Det neste ordet foreldrene oppfattet var «redd». Marah og familien har det grusomt. Men jeg tviler på at dette medfører riktighet.

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Hva skjedde med «mamma»?

  1. Sofus

    Nei, hvem vet hva den fulle sannhet er – fra begge sider. Alle er til syvende og sist sårbare mennesker; palestinere som jøder. Men vi i Norge har det som «politisk korrekt» å støtte palestinere – og det tror jeg også gir en slags selvrettferdighet og tror på egen «riktighet» i alt de gjør. De er «de gode»…..og kan dermed bare skyte rakett på rakett på rakett….

    Jeg skjønner faktisk Israel, som advarer….og det bare fortsetter og fortsetter – uten særlig vilje til forhandlinger, se begge sider, holde en våpenhvile. Jeg skjønner at de sier «nok er nok».

    En ser innad i palestinerenes rekker også, at hatet og kampviljen er større enn fredsviljen – og om det ikke går utover Israel eller andre vestlige mål, så går de mot hverandre. De MÅ få orden på egne rekker.

    (Hva gjør så mange nye nordmenn der nede, om de har bedt om å få komme hit etter å ha flyktet fra «det uutholdelige og livstruende», lurer jeg også på….)

  2. Jeg er i det hele tatt svært spent på mye av pressedekningen om Gaza. Regner med at mange av videoene vi ser er regissert i god «pallywood»-stil. Men det er jo såklart vanskelig å få et godt bilde av situasjonen når journalistene ikke slipper inn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s