Hva demonstrasjonsbråket i Oslo viser

Document.no mfl. melder (særlig i kommentarfeltet) at det norske demokratiet nær sagt er avgått med døden etter at tenåringer har rasert Oslo og McDonalds i flere dager. Det er det man ber om med unnfallenhet, snillisme, multikulti, muslimsk ekstremisme, mainstream media (MSM!!!) og opps, snart islamsk kalifat.

Eller:

Demonstrasjonene er resultatet av langvarig diskriminering, rasisme, umenneskelig innvandringspolitikk, frustrasjon som muslimsk ungdom nå endelig får utløp for etter årevis uten oppmerksomhet. Demokratiet er truet, for blir vi ikke flinkere til å ta oss av dem snart får vi unntaktstilstand som i Paris, vold, gatekamper, brennende biler.

Oppsummert:

Begge sidene i innvandringsebatten tar opptøyene i Oslo til inntekt for sitt eget ståsted. De synes altså det som har skjedd bekrefter at de har rett. Det er pussig at det går an å tolke verden så forskjellig, men det samme har skjedd mange ganger tidligere, sist gang jeg husker under en av opptøyene i Paris. Forresten er det enighet om en ting, tror jeg: Det er alltid den elendige integrasjonspolitikken som har skylda. Staten må skjerpe seg.

Hvordan de vil utforme politikken veksler imidlertid fra forslag om alt fra dialog til 24-årsregel.

Oppdatert: Knut Olav Åmås’  kommentar Ingen unnskyldning! er verdt en titt. (ikke på nett foreløpig) Han tror ikke forklaringen om at dette er marginalisert ungdom holder. «Dette er ungdommer det allerede bruke store ressurser på. De blir sett, i den grad de vil bli sett. (..) Den gjentatte påstanden om at voldelige opptøyer er de involvertes eneste måte å bli sett og hørt på i samfunnet, holder ikke. Mediene er vidåpne for deres fortellinger, det samme er politikk og organisasjonsliv. Det finnes også en rekke lavterskelmiljøer som kan fange opp selv de mest ressurssvake. «

7 kommentarer

Filed under Uncategorized

7 responses to “Hva demonstrasjonsbråket i Oslo viser

 1. Jeg synes ikke det er så rart at det er litt opptøyer i blant. Folk går rundt og er sinte for alt mulig. Hvis 1000 folk som er sinte på samme måte finner en anledning til å stå sammen foran Stortinget i vinterkulda, så er det ikke så rart at det blir bråk. De som er overrasket over dette har bare ikke fulgt med – debattseksjonen i nettaviser er et godt sted å begynne.

  Det var forresten ekstra morsomt at de angrep Frimurerlosjen. Hva blir det neste, NWO? Jeg mener også å huske det har vært opptøyer utenfor Frimurerlosjen tidligere, på 1800-tallet en gang?

 2. Pat

  Det er vel ikke noe rart at de angrep frimurerne eller Freemasons. Fra det berømte Hamas Charter:

  » their lackeys who are infiltrated through Zionist organizations under various names and shapes, such as Freemasons»

  «With their money they formed secret societies, such as Freemasons, Rotary Clubs, the Lions and others in different parts of the world for the purpose of sabotaging societies and achieving Zionist interests.»

  «The Zionist invasion is a vicious invasion. It does not refrain from resorting to all methods, using all evil and contemptible ways to achieve its end. It relies greatly in its infiltration and espionage operations on the secret organizations it gave rise to, such as the FREEMASONS, The Rotary and Lions clubs, and other sabotage groups. All these organizations, whether secret or open, work in the interest of Zionism and according to its instructions. They aim at undermining societies, destroying values, corrupting consciences, deteriorating character and annihilating Islam. It is behind the drug trade and alcoholism in all its kinds so as to facilitate its control and expansion.

 3. Voldens pedagogikk:

  Basim Ghozlan, Det islamske forbundet, sa først til NRK at man ikke regnet med bråk siden det var en fredelig demonstrasjo. I dag uttalte han at man hadde fått meldinger om at det ville bli bråk, og at man derfor tok med unger for å unngå bråk.

  Hvor har vi sett metodene i bruk?

  I småbyen Larvik gikk det fredeligere for seg: Hundre palestinere – med småungene fremst. Viftende med plakater mot Israel.

 4. kjell

  Det stemmer at det var voldsomme opptøyer i Christiania rettet mot frimurerne. Det skjedde ikke ved den nåværende frimurerlosjen, men «gamle logen» på Grev Wedels plass. Opptøyene hadde sitt opphav i et rykte om at frimurerne solgte fete ungjenter til tryntyrken, saltet og lagt i tønner(!). Opptøyene var så vidt alvorlige at det militære måtte ordne opp.
  I det jeg googlet litt på dette fant jeg ellers en side som heter»solkorset» som selv om det skrives av unge menn med blanke støvler og lyst kort hår har en argumentasjon om jøder og frimurere som er ganske identisk med hamas.

 5. Begge sider later til å være enige om at integrasjonen ikke fungerer. Kanskje vi rett og slett trenger en bremse i innvandringen nå?

 6. Tilbaketråkk: Finnes det bare “borgerlige alarmister”? « Astrid Meland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s