Klassekampen med gassløsning for jødene

tabbe

Denne notisen sto på trykk i Klassekampen i går. Jeg la ikke merke til den, men i dag ble morgenhumøret til Meland Konsernet fikset i en fei da Klassekampen selv rettet feilen i en notis:

Notistabbe ga telefonstorm

Tidenes desktabbe førte til telefonstorm i Klassekampen i går morges: En notis på side fem i avisa med tittelen «Lykkelig gassløsning» handlet om ny gassrørledning til Grenland, men var utstyrt med et bilde av den jødiske synagogen i Oslo. Koblingen mellom tekst og bilde opprørte mange lesere, men årsaken var svært banal. Opprinnelig var det lagt inn en NTB-melding om at jøder, muslimer, kristne og humanetikere nå samler seg mot vold og stigmatisering av jøder og muslimer, men ettersom dette var omtalt i en større artikkel på side seks og sju i samme avis ble notisen erstattet med en annen NTB-melding rett før deadline. Ved en inkurie ble ikke bildet av synagogen, som sto til den opprinnelige notisen, byttet ut.

– Her går alt galt som kan gå galt. Likevel hører det til sjeldenhetene at det blir galt, sier ansvarlig redaktør Bjørgulv Braanen.

Reklamer

6 kommentarer

Filed under Uncategorized

6 responses to “Klassekampen med gassløsning for jødene

 1. kjell

  Freud hadde nok litt rett. ja.

 2. I Calgary har aktivistene på venstresiden gått demonstrantene tog sammen med Suprematist hvit Aryan Guard gruppen http://network.nationalpost.com/np/blogs/fullcomment/archive/2009/01/12/united-under-the-swastika.aspx .

  Kan du forestille deg et dårligere moralsk forfall? Venstre, den hvitt Suprematist, islamonazi , alle samlet under swastika?

  I Frankrike, Venstrepartiet PG har gått i tog sammen med pro-Hamas aktivister. Venstre aktivistene begynte plutselig å skrike deres hat mot jøder. De gikk til og med så langt som å delta i en muslimsk bønn, allah akbar! Etter den hendelsen avgjorde ledelsen av partiet(PG) å fornye og ekskludere islamistene. http://www.ripostelaique.com/Le-Parti-de-gauche-PG-un-espoir.html

 3. Tor

  Dette er jo egentlig ikke noe å le av i det hele tatt, men når det blir såppas drøy blir det ganske komisk.

 4. Hei.
  Man kan tror at vi er hos Kadafi. Tror du at det hjelper med sensure?

  http://www.document.no/2009/01/proxy_war.html

  http://www.amz.no/node/327#comment-152
  Med vennlig hilsen.

 5. Enig med Tor, utrolig ironisk sammentreff. :p

 6. Tyskere lo seg jo halvt fordervet av jødertegninger på 1930-tallet – før man dro ut i gatene og banket opp avskummet. Ja, i biografien Hitler, Ian Kershaw, 2008, er det fotos av velkledde tyskere på gaten som ler av krystallnattens ødeleggelser…

  Å bruke ironibegrepet om oppslaget i Klassekampen er vel å tøye munnvikene vel langt til sidene, eller?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s