Råd fra Jens til Obama: Kjøp en liten sandbank i Potomac-elva

Hva skal Obama gjøre nå? Kommer han til å legge ned Guantanamo allerede i morra, varsle at han trekker styrker ut av Irak? Han trenger en sak å markere seg på raskt.

Jens Stoltenberg, som bare er to år eldre, sa på NRK i dag «nå er jeg i alle fall ikke yngst lenger». Han har sendt Obama «telegram» i dag. Kanskje han ga ham et råd fra en som allerede har startet en regjering? Et tips om markering som er mye mindre kontroversielt,  men samtidig dødslurt?

Da den rødgrønne regjeringen tiltrådte i 2005 valgte de i hemmelighet å bruke 31 millionerå kjøpe den nå avdøde Vaske-Bakkes villa på Bygdøy for å sikre allmennheten tilgang til eiendommen.

Det var selvsagt bare for å markere seg, og like etter annonserte de kjøpet i en kry pressekonferanse. Folk i Oslo skulle få 60,5 meter mer strand.

Bakke hadde forsøkt å selge huset lenge. De rødgrønne ante ikke hva de skulle gjøre med huset.  Det var visst ganske råttent også. Naboene ble sure. Året etter la regjeringen ut huset for salg igjen. Jeg vet ikke helt hva som skjedde etterpå, eier de det fortsatt?

Meland-bloggen har oppsøkt vår 1,00551 centimeter del av stranda. Vi kan trygt si at det innkjøpet ikke var verdt det. Noen fulle gutter hadde nemlig tatt i bruk langt mer enn de 13,7 cm. med rødgrønn strand som de hadde rett på.

Reklamer

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Råd fra Jens til Obama: Kjøp en liten sandbank i Potomac-elva

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s