Utrolig prinsippløst, asså

Arne Johannessen i Politiets Fellesforbund har fått toppoppslaget i DN i dag. Lederen for LOs største forbund i staten, Turid Lilleheie, er kritisk til Johannessen og sier har sneket i køen. Hun er lei av Johannessens drastiske virkemidler for å bedre kårene for politifolk, blant annet kollektiv sykmelding og politisk streik.  Det er spesielt at fagforeningstopper kritiserer hverandre.

Johannessens ryggmargsrefleks ser ut til å være å slå tilbake mot påstandene på det mest ustilige viset. Først sier han at utspillet til Lilleheie er «utrolig prinsippløst». Dernest at Lilleheie kommer med en «uhyrlig påstand», han er «alvorlig bekymret for ideologien til NTL.» Sykefraværet i politiet er forresten «fantastisk lavt».

Går det egentlig an å være utrolig prinsippløs, litt prinsippløs, middels prinsippløs eller kjempeprinsippløs? Enten har man et prinsipp eller så har man det ikke, tenker jeg.

For øvrig er det underholdende når folk tråkker i superlativsuppa. Uhyrlige påstander. Vel, vel, tenker jeg.

5 kommentarer

Filed under Uncategorized

5 responses to “Utrolig prinsippløst, asså

 1. dodofuglen

  Målet må vel være å være sånn passe prinsippløs?

 2. Hva med denne:
  Jeg har bare ett eneste prinsipp – at jeg ikke har noen prinsipper.

 3. Dan

  Lilleheie (forøvrig moren til Manshow-Lilleheie) har i allefall valgt rett medium for kritikken sin. Forrige gang hun gikk ut mot samme mann var i november, og da valgte hun å stille opp i Dagsnytt Atten på P2, og der gikk hun skikkelig på trynet. Hun kan ikke debattere, og mye på grunn av at hun har en veldig dårlig sak.

  Man kan jo ikke kritisere et annet forbund fordi man selv er dårlig på å bruke mediene i sin egen sak. Den eneste gangen man hører om Lilleheie er når hun kritiserer andre… trist for LO.

 4. @dan

  Seriøst? når har politiforbundet gjort en god media jobb her? De har jo klart å terge på seg alt fra venstresiden til frp jo..

  Jeg kan gjøre en bedre jobb enn politiforbundet bare gi meg en ropert og pek i retningen av Finnmarksvidda..

 5. Dan

  De har gjort en god jobb med all syting gjennom reklame og oppslag i mediene. De har faktisk folket i ryggen.

  Og at de har terget regjeringspartiene er en stor seier, for de har da nådd helt frem med budskapet. Mannen i gata sukker ikke over at de folkevalgte får ekstra pes.

  Det er forøvrig helt ukorrekt det du sier om at høyresiden ikke støtter dem. De bruker jo denne saken som en melkeku for kritikk mot den sittende regjering.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s