Sleivfotball på nett

Det kommer sikkert snart flere innsiktsfulle kommentarer om hvordan fotballdekningen fungerte på nett under første tippeligarunde. Min overflatiske surfing ga meg inntrykk av at mange har slitt i kveld.

Adressa.no og Aftenposten.no ser slik ut når man klikker seg inn på toppslaget om RBK-VIF-kampen og når man prøver å se klipp. (Ser ut til at de samarbeider)

serverlet

Aftenposten melder:

«Vår LIVE-tjeneste dessverre ustabil i øyeblikket. Vi jobber på spreng for å løse dette.

På grunn av tekniske problemer er vår LIVE-tjeneste dessverre ustabil i øyeblikket. Vi jobber på spreng for å løse dette.»

Nettavisen hang også innimellom. DB.no fikk bla. ikke inn livevideoen de skulle, TV2 Sumo hadde problemer hørte jeg rykter om, VG Nett så fin ut, men jeg orket ikke å kjøpe abonnement, så jeg vet ikke hvordan overføringen av TV var. Noen sa det funket bra.

Det kommer til å ta en stund før dette går helt som det skal, men det er mange bra anslag i alt kaoset, selv om fotball fortsatt er best på TV. Jeg liker blant annet den lette designen til VG Nett og livedekningen på tekst og Dbs chatt.

Også så deilig å slippe TV2s reklameavbrudd!

Reklamer

5 kommentarer

Filed under Uncategorized

5 responses to “Sleivfotball på nett

 1. Audun Ulshagen

  Fotball ses best:

  1) på stadion
  2) på pøbb

  3) TV

 2. (Anbefaler Meland-bloggens lesere å ignorere han innskriveren over akkurat når det gjelder fotball. Der er han som The Real IRA og ultraortodokse jøder til sammen)

 3. Arne Petter Arnesen

  Enig i at mange slet innledningsvis. Aftenposten/Adressa/Bergens Tidene osv var sjanseløse. De lå nede under hele runden.
  Synes Nettavisen/siste.no sin fungerte godt, selv om TV2 Sumo, som leverer video-innhold, ikke fungerte helt som det skulle.
  Nettavisens live er i allefall den raskeste mtp mål og hendelser!!

 4. ortodokse irer altså? Livredd for kinesere burde man også være sier folk http://christwire.org/2009/02/i-am-extremely-terrified-of-chinese-people/

 5. Kommenterer fotballdekningen i helgen her: http://www.na24.no/propaganda/article2576816.ece. Ser nå at vi har konkludert med det samme i tittel 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s