EKSTRA! Her er de nye Orderudbevisene

spiddetSpiddet Orderudsokk funnet på Carl Berner i dag tidlig. Dette er antakelig beviset som privatdetektiv Tore Sandberg skulle hatt med seg til journalistkonferansen SKUP i dag, der også Veronica Orderud skal være.

Sandberg har denne uka sagt at han skal legge fram «helt nye beviser» i Orderud-saken.

Akkurat som han gjorde for en stund tilbake også.

Det skal dreie seg om en navngitt mulig gjerningsmann. Og nye vitneobservasjoner.

Om bevisene virkelig er kick-ass, hva er det de venter med? Til de kan legge dette fram på en konferanse landets beste jornalister? (Neida, Meland skal ikke dit.) Om de kan bevise at uskyldig dømte sitter fengslet ville jeg fortet meg.

Dette blir kveldens store sak, og man kan jo alltids håpe at det blir spennende og. Journalisten følger bevisfremleggelsen direkte. Det samme gjør TV2, fra 16.10. Og jaggu Dagbladet.no også, som i tillegg sender intervjuet med Veronica. Opps! VG nett kom med en sak mens jeg skrev dette.

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “EKSTRA! Her er de nye Orderudbevisene

  1. Rolf

    Sandberg sier faktisk indirekte at politiet har tatt rette personer. Han sier at det finnes personer der ute som ser nyhetene og har informasjon om drapene. Han sier videre at disse personene synes politiet virker å ha kontroll over situasjonen, og derfor kommer de ikke frem med sin informasjon angående drapene. Se ca inn 62 minutter på innlegget til Sandberg, og du kan selv se at han sier det. http://www.journalisten.no/video/27375

    Han unnviker også å si at det er mulig at et av hans bevis kan ha oppstått etter at politiet hadde frigitt kårboligen. Han benekter det, men han fant det først nå, men sier det ble funnet lenge før.

    Jeg spør når, han kan ikke svare på det. Han har en agenda. Han er blitt for stor for sitt eget beste, og ser ikke lenger at han kan ta feil. Det er min mening.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s