Hvor er dere nå, astronomer?

Orddelingsfeilpanikken har fart over landet i minst et tiår nå. Vi har mektige organisasjoner som AMO (Astronomer mot orddeling) og  hoderystende lærer som har stått sammen og rystet mot utviklingen som visstnok kommer fra England og som helt sikkert forsterkes av internett og sms-språk.

Lærerne har antakelig fått shaken-lærer-syndrom etter all hoderystingen, og det er forklaringen på at de har unngått å legge merke til det langt mer alvorlige og multiresistente kjempeproblemet samskrivningsfeil. Dagens DN:

dsc00538Hva sier dere nå, astronomer? Er dere for eller mot motekstremvær? Meland-bloggen er for ekstremvær men mot motekstremvær.

Faktisk har Meland-bloggen oppdaget at det er er problem for noen dette, særlig de med merkantil utdanning (ja, dem har man rett til å generalisere om). Folk har fått så mye tyn for orddelingsfeil lenge nå, at de i frykt for å skrive feil begynner å dra sammen ord. Foreksempel for eksempel.

Meland-bloggen anbefaler sitt intra nett som et angstdempende sted.

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Hvor er dere nå, astronomer?

 1. Jonas

  Ord du burde se litt på: Konsernsjefen(ikke Konsern Sjefen), Intranett(ikke Intra Nett), Melandkonsernet(ikke Meland Konsernet) Mediestrategi(ikke Medie Strategi)

 2. Jonas! Hva skulle vi ha gjort uten deg?
  Mvh
  Konsern Sjefen

 3. Jonas

  Jeg regner med at folk hadde klart seg utmerket godt uten meg 😉 Beklager jeg var litt irriterende og rettende, hater sånne folk(bortsett fra meg selv, som jeg elsker).

 4. Jeg elsker deg og. «Rette» Iveren, til tross.
  Mvh
  Konsern Sjefen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s