Meland-bloggen mekker oppslag

– Ehem, Meland-bloggen trenger virkelig en blank nyhet på oppslag til i morra. Hva kan vi finne på?

– Datamaskiner dreper? Evvventuellt noe om internett og avhengighet? Eller kanskje bare DU BLIR AVHENGIG, samme hva enkli?

– Hmm ja, god ide, man blir jo avhengig og det selger bra, men har vi ikke hatt det i det siste?

– Jo, de siste ni dagene faktisk. Men vi kan skape en konflikt ! La oss ringe Kim Friele og si at NKM har sagt noe, ehem, vi finner på noe om nazister og handikappede, drar’n litt langt, ja, noe sånt…fascisthandikapp. Litt langt ord til vinkelen..hm, nazi-kapp..

– Men det har vi jo gjort hver dag i det siste! Misbrukte kjæledyr da? Det er sesong for det nå igjen, folk tar dem ikke med på ferie. Vi kan skaffe noe tungt, jeg har en striesekk liggende her fra i fjor, sjøen er like utenfor..

– Niks og null. Den har jeg allerede satt opp til fellesferien, bildene er tatt. Jeg må ha noe annet.

– Skal vi undersøke noe da? Nordmenns holdninger til islam, hybridbilers utslipp av CO2…

– Ikke tid. En forbrukersak hadde vært noe. …Slik fikser du sommerhagen og blir slank? Gjødsel og jogg er den nye komboen!

– Hm, tenkte litt på den der med at hvite hvitevarer er inn igjen, fikk en pressemelding om det i går. Kan intervjue trendforsker og råde om hvordan du blir kvitt brunevarene? Der snakker du oppslag.

– Aaarg, for mye arbeid! Kan vi ikke bare ta den svenske horrorgrøsskrimsplattersaken fra Mokkjokk og late som den er norsk  i vinkelen?

– Ja, for faen! Det gjør vi! Jæææævlig god forslag. Vi kommer til å bli sitert over alt.

Eller har noen et bedre forslag til i morra? Send inn i kommentarfeltet!

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “Meland-bloggen mekker oppslag

  1. Hva med å påpeke hvor idiotiske tidsregningssystemene våre er, med babylonske tallsystemer i klokken, uregelmessig størrelse på månedene osv. For å lettere tenke om tid bør vi ha et desimalsystem, som det Frankrike innførte i en kort periode etter revolusjonen, hvor timer, minutter og sekunder ble definert som desimalplasser bak dager. De kalte 0,1 dag for en time, men det tror jeg er for grovt for oss i dag. 0,01 dag (~15 min) passer bedre.

  2. Jøsses, har vi babylonske tallsystemer i klokka?

  3. Ja, 60-tallssystemet vi bruker for antall minutter i en time og sekunder i et minutt er en arv fra babylonerne. 12-tallssystemet vi bruker for antall timer per dag og per natt er en like eldgammel tradisjon (søk etter «12-hour clock» på Wikipedia — jeg har det for meg at jeg ikke bør legge inn flere lenker for ikke å havne i spamfilteret…).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s