De forbudte nettsidene Jens har surfet på

Forsvarets Sikkerhetstjeneste har ansvaret for datasikkerheten til Forsvaret, og ifølge flere av dagens aviser og kommentatorer også for nøkkelpersoner på Statsministerens kontor (Jens ja), og andre sentrale i embetsverket, som har brukt Forsvarets sikre datanett av og til.

FS har så oppdaget noe som kan være et brudd på sikkerhetsbestemmelsene, og dermed er personen som står bak bruddet blitt varslet om at han er i ferd med å bryte sikkerhetsreglene.

Antakelig har mistanken om overvåkning blitt vekket da en ansatt ved Statsministerens kontor har fått en slik tilbakemelding.

Hva slags forbudte nettsider harJens surfet på?

Mange vil nok hevde det er Frp.no han har vært for mye inne på, men det var antakelig Deiligst.no som førte til advarselen. En del tipser har gått ut på at det dreier seg om porno, men det medfører antakelig ikke riktihet, da det er sannsynlig at FS-gutta har laget et smutthull for det.

Datasikkerhetsfolka i FS synes også Twitter og Facebook er noe som bør få alarmklokkene til å ringe, og der er han jo, det vet vi. Gaysir også? Det er spesiell ALARM.

Jensstoltenberg.com er han stadig inne på, men der skjer det jo ikke noe, og derfor anses den antakelig som suspekt.

Surfing på debattforumet på Hegnar eller heller ikke SFW eller NSFFS, not safe for forsvarets sikkerhetstjeneste.

Am I hot or not godtar vanligvis FS, men de setter ned foten for Goth or not.

Betsson er han en del for å vedde på om det blir han eller Siv som blir statsminister. Har tapt en del penger.

Hvilke forbudte nettsider har Surfe-Jens vært på? Send inn dine tips i kommentarfeltet.

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “De forbudte nettsidene Jens har surfet på

 1. Olav

  Jeg tror det er denne siden:
  https://astridmeland.wordpress.com

  Den er vel rimelig NSFW, oi faen, der fersket noen meg i å surfe her.

 2. Fra spøk til revolver så vil jeg tippe at personellet hos FS er en manifestering av den mest paranoide, bakstreverske og rabiate sys. admin. Hos slike er det bare interne nettsider og til nøds vg.no som er lov. Alt annet er en GIGANTISK SIKKERHETSRISIKO SOM IKKE KAN TILLATES UNDER NOEN OMSTENDIGHETER! Uautorisert programvare, som en twitter-klient eller spotify, er GROVE BRUDD PÅ SIKKERHETSREGLEMENTET SOM BURDE FØRE TIL AVSKJEDIGELSE PÅ DAGEN!1!1

  Det er sikkert twitter-jens (sekretæren) som har gått inn på twitter.com og brukt en twitter-klient som har blitt varslet om brudd på reglementet.

 3. Avlytting av statsministerens samband kan skje om man vil finne folk som eventuelt truer ham, og da være tidlig ute. Eller det kan være at man mistenker en eller flere nære medarbeidere for å lekke. Verre trenger ikke dette være.

  Ellers tar Sikkerhetstjenesten stikkprøver av all slags norsk militært samand, for å avsløre eventuelle lekasjekilder. Ingen i forsvaret skal kunne føle seg trygg på at brudd på taushetsplikt eller uforsiktig omgang med gradert info, blir uten konsekvenser.

  Reagerer en del på at noen hyler veldig opp om denne saken, mens personvern for menigmann glemmes/fortrenges. Det var f.eks. alt for få som reagerte på Eniros blotting av fødselsdager…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s