Myter om norskopp-æring

På sommeren er alle aviser kjedelige,  og det setter Dagsavisen i et bedre lys i Meland Konsernet. Det viser seg nemlig at oppgangen  i kjedelighet ikke er proposjonal. Mens de andre avisene øker kraftig i kjedelighet, er økningen mindre for Dagsavisen. Det fører til at alle de norske avisene er like kjedelige, mot normalt, da Dagsavisen alltid er kjedeligst. Dette er en unik situasjon som bare oppstår på sommeren, og som fører til at Konsernet for en gang skyld kan lese Dagsavisen.

I dag har de et (faktisk!) interessant oppslag skrevet av Maryam  Tahir, som kanskjer har fått for mye tilsnakk på norsk opp gjennom oppveksten:

0190_001

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “Myter om norskopp-æring

  1. Akkurat under slike magre nyhetskår skulle en tro at flere ville interessere seg for debatten omkring Knut Hamsun, som går for fullt i både Haaretz og Jerusalem Post. Norske reaksjoner på denne har hittil vært: 1) En blodfattig NTB melding om ”jødisk kritikk mot Hamsun feiring” 2) En artikkel av Cathrine Sandnes hvor hun påpeker at Hamsun er stor på grunn av sine nazi-sympatier, ikke på tross av dem, at Hamsun tilhørte patriarkatet, og at om 100 år er allting glemt og 3) En invitasjon fra Bodil Børset til Efraim Zuroff ved Simon Wiesenthal senteret i Israel, hvor Bodil inviterer Zuroff til å komme på debatt neste år, når Norge verken feirer Hamsun eller leder ITF og problemstillingen Zuroff er opptatt av ikke lenger er relevant. At Børset valgte å sende ut invitasjonen sin som et leserbrev til Aftenposten er interessant nok. At Zuroff faktisk må ha lest Aftenposten akkurat den dagen er regelrett pussig. At Zuroff sitt svar til Aftenposten enda ikke er trykket, når han gjennom Haaretz melder at han gjerne kommer, er direkte oppsiktsvekkende.

    For øvrig forstod jeg ikke det der med den 17 meter lange sæden. Fleip eller fakta? Og kan jeg få det på apoteket?

  2. Leste den saken på Haaretz i går og har selvsagt tipset redaksjonen, særlig siden jeg kjenner Børset, som er sambygdning.

    Den 17 meter lange sæden er i produksjon as we speak. Målestokken noe endret, dog.

  3. Tilbaketråkk: Minus og minus BLIR pluss « Astrid Meland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s