Sommerens tryggeste debatt

Meland-bloggen har foretatt en liten kåring av sommerens aller beste, riktigste og tryggeste debatt.

Tatamtadam!

Vinneren er Honduras og debatten om det var et statskupp eller ikke.

Juryens begrunnelse:

Debatten følger det opplegget vi i Norge har blitt enige om når det gjelder debatt, nemlig den ryddige og forutsigbare høyre-venstre-aksen, SOM STADIG FLERE BARE BLÅSER I!!! Når SV’ere går ut og krever helsesjekk av innvandrerbarn blir det rot.  Og nei, høyrepolitikere bør ikke ønske seg utprøving av kjærestevisum.

Honduras-debatten bidrar til å styrkingen av Et Tryggere Debattnorge. Her har debattantene på eksemplarisk vis kranglet etter Forskrift 1.

Høyresympatisører har skjønt at dette ikke er et statskupp, mens de med affinitet til venstre har skjønt at det er et statskupp, og delt sine synspunkter i avisene om dette.

Litt rotete var det riktignok etter at Dag og Tid på lederplass mente det ikke var noe statskupp, men reaksjonene etterpå satte skapet på plass, med fine, sjokkerte leserinnlegg både fra LAG-gruppene og Norsk Folkehjelp, samt skremmende innlegg fra høyresiden om at Manuel Zelaya jaggu hadde forsøkt å bli diktator med de grunnlovsgreiene sine.

Om vi blir nødt å velge en verdensdel er i det hele tatt Sør-Amerika som er den verdensdelen som blir ryddigst debattert i norsk offentlighet.

Hit drar Magnus Marsdal’er på studietur og bringer folket innsiktsfulle rapporter om hvor bra Hugo Chavez er, mens Jan Tore Sanner’er tar turen og skriver opplysende innlegg om at han er diktator.

Premien går til hondurasdebattantene for fin innsats i sommer! De får alle en Che-dukke tilsendt i posten. (Bruksområde hhv. tilbedelse og voodo.)

manuel-zelaya(uansett hva som skjer må noen få nappet av ham den hatten.)

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Sommerens tryggeste debatt

  1. Tilbaketråkk: Kåring: Norges artigste parti « Astrid Meland

  2. Synes hatten er kul jeg =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s