Astrid Meland

Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid MelandAstrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid MelandAstrid MelandAstrid MelandAstrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid MelandAstrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid MelandAstrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid MelandAstrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid MelandAstrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid MelandAstrid Meland Astrid Meland Astrid Meland Astrid Meland.

Hm, kjedelig? Unnskyld meg, men vi driver faktisk et kommersielt Konsern her til Daglig og det er ikke akkurat slik at donasjonene fra dere lesere strømmer inn, og faktisk ja, dere to lesere, dere ja, bør faktisk huske på at denne dypsindige bloggen, den leser dere faktisk GRATIS. Noe søkeordoptimalisering må dere ser dere tjent med, dere også. Hold Konsernet i live! Deilig!

11 kommentarer

Filed under Uncategorized

11 responses to “Astrid Meland

 1. Nei nei nei .. dette er sånn man drev søkemotoroptimalisering på 90-tallet. Søkemotorene har blitt .. litt smartere siden den gang. F.eks. har de blitt flinke til å kjenne igjen hva som er ekte setninger, og hva som bare er to ord som har blitt kopiert mange ganger.

  Og hva i all verden søkeoptimaliserer du navnet ditt for? Bloggen din er allerede første treff på navnet ditt på Google. Du kommer ikke så mye høyere enn det. Du må finne noen andre ord som du vil komme høyt på. Og så må du skrive en masse ekte tekster som omhandler dette, og gjerne bruker ordet i tittelen. Tekstene bør helst være så gode at andre ekte mennesker (ikke jukseblogger du har satt opp selv) velger å linke til dem, og bruker de samme ordene i eller rundt linkene.

  Forøvrig gir det liten gevinst med ekstra lesere så lenge du ikke har reklame, eller andre inntektskilder på bloggen. Faktisk gir det null gevinst. Det ville til og med gitt negativ gevinst, (altså tap), hvis det ikke var for at bloggen hostes (gratis?) av wordpress.

  Så her er konsernet på ville veier. Men si fra hvis dere ønsker å kjøpe konsulenttjenester innen søkemotoroptimalisering og monetization. (Anbefalingene vil bli de samme, men du vil ta det langt mer seriøst etter å ha betalt masse penger for det.)

 2. Hvis du vil øke besøkstallet, bør du heller vurdere å følge opp da’bla-trenden med nakne bylinebilder : http://oyvindholen.wordpress.com/2009/08/26/j%C3%A6vla-bra-byline-6/

 3. Hydra

  Eg har ei større samling tomflasker ståande her som eg gjerne donerer til Konsernet. Det har det ærleg fortent.

 4. Artig Astrid!

  (Det var berre det eg hadde å seie. Men det er nok til at eg dermed får lagt inn linken til nettsida mi i signaturfeltet her på bloggen din, slik at eg får auka PageRank’en min hos Google ved at bloggen din peikar til mine sider. Yes.)

 5. Espen

  Tusen takk!
  Jeg hadde fortrengt deg etter den pinlige P-Anne saken (hvorfor kommenterte jeg den?, jeg må ha vært inebriert), men nå har jeg lagt inn Konsern Sjefen på bokmerker i Firefox.
  Og med det samme, KS – godt jobba med saken om organran!

  Hilsen den tvesinnede ekornbeundreren.

 6. Flasker, juhu!

  Dette dreier seg selvsagt ikke om penger, Bjørn, men om selskapets selvfølelse. Konsernet i vekst er ikke egentlig i vekst!

  Ja, vi må bare innrømme det, i i lange tider nå har slitt med at lesningen går til helvete. Ingen leser oss lenger!

  Dette tar på, og kan få oss til å gjøre desperate ting som vi i ettertid angrer på, som for eksempel søkeordoptimalisering som vi til vanlig selvsagt ikke driver med fordi vi synes det er uetisk. Dessuten er vi jo kunstnere.

 7. «Ja, vi må bare innrømme det, i i lange tider nå har slitt med at lesningen går til helvete. Ingen leser oss lenger! »

  Jeg har funnet at det hjelper litt å skaffe seg et skriveoppdrag for dagbladet.no. Ikke mye, men kanskje det er verdt et forsøk?

  Det er også noe spennende som heter twingly-horing. Da skriver du en masse innlegg som linker til nettavisartikler med twingly-støtte, hvor du bare slenger på en sint kommentar.

  Jeg lurer også på om noe av problemet med leserbortfallet kommer av at konsern bloggen ikke har leid inn noen sommervikarer i år. Det skal _veldig_ ivrige lesere til for å lese noe som ikke har blitt skrevet.

 8. Ja, du peker på noe viktig her, Bjørn. Sommervikarene vi hadde var dessverre helt håpløse. De produserte nesten ingenting, selv om de hadde god nok tid og ok betalt. Ok.

  Konserenet prøvde det med twingly en stund, men det er slitsomt og så er det kanskje ikke all verden som interesserer oss i nettavisene heller. Aviser er i det hele tatt kjedelige greier. Vi forstår ikke hva vi gjør i mediebransjen.

 9. Jeg vet nå hva du gjør i mediabransje – skriver særdeles interessante artikler 😀

 10. Astrid, Astrid, Astrid. Nå må vi ta oss sammen. Alle vet at en blog med over tusen lesere er useriøs og tøysete. En blog av kvalitet har aldri over tusen unike lesere pr. uke. Det er et tegn på at man har solgt seg til massene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s