Nytt lavmål på Meland-bloggen

Meland-bloggen er elendig i Photoshop, mangler totalt originalitet og har ikke noe annet å irritere seg over enn skrivefeil i mediene. Til alt overmål er det hovedkonkurrentens skrivefeil som får gjennomgå, selv om lønnsutbetaleren til Meland har minst like mange tabber. Men Meland-bloggen må beholde sine fundings, det skjønner dere vel, og kan derfor ikke si så mye om lønnsslippleverandøren før tell-all-boka «BAK KULISSENE I NORGES FJERDE STØRSTE INTERNETTAVIS. » er klar (skulle hatt en katsji undertittel her). Den blir like interessant og viktig som boka om Memo og boka om Kanal 4. Havner under alle juletrær!

Ok, la oss kose oss litt med dette så lenge, dere. VG Nett er litt som en adventskalender, egentlig. Stadig gøyale overraskelser. Forykende kan man jo også forsøke å uttale på mange forskjellige måter. Fo-rykende? Det blir et helt nytt ord. Hva kan det bety? Det er litt gøy, kom igjen da!

ww

6 kommentarer

Filed under Uncategorized

6 responses to “Nytt lavmål på Meland-bloggen

 1. AM

  Nå får det være måte på. Hvordan mener du de skulle fått plass til å skrive ordet med to r’er? Ser du ikke at ordet fyller ut hele den tildelte bredden slik det allerede er? Og alle vet jo at når man må redusere bort bokstaver, er det dobbeltkonsonantene som ryker først. Nei huff.

 2. «Meland-bloggen er elendig i Photoshop»

  Det er det mange som er. Det jeg er litt mer overrasket over er om Meland-konsernet har investert i Photoshop bare for å tegne den R’en.

  Du overså forresten det manglende mellomrommet på linje to.

 3. Meland-konsernet har en benefactor som har kjøpt Photoshop til oss.

  Dvs. benefactor vet ikke om at det er det den er, men det er det den er.

  Benefactor tror Photoshop er nødvendig for å lage tabloide combobilder.

  Øl på torsdag?

 4. Men det er jo torsdag i dag.

 5. Ja, det er det ja. Jeg er syk i dag (bare for å få statistikken på kvinnefravær til å stemme), og regner ikke med denne dagen her. Men neste torsdag (neste, blir det riktig nå?) er det bloggøl, har jeg hørt rykter om?

 6. Det er mer enn jeg har hørt! Men isåfall er jeg med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s