Dagens beste sak

DN retter.

I lørdagens leder om de elleville drømmene for ny teknologi før dotcomboblen sprakk for ti år siden, kom vi i skade for å kalle Hans Gude Gudesen gal. Det var prisingen av it-aksjer og den irrasjonelle optimismen som var gal. Vi beklager.

DN er generelt best på rettelser, viser Meland Gruppens tidligere gjennomgang av rettelser.

Nå er det i grunnen lite som tyder på at DN virkelig gjorde en feil når de skrev lederen på lørdag. Det ser heller ut til at de har fått kjeft og valgt å ta inn en rettelse for å bli venner igjen. Meland-bloggen leste lederen på lørdag. Den startet slik:

Det er lett å le av den nå, dotcomalderen og den absurde verdesettelsen av internettselskaper. Kvisete tenåringer i California ble milliardærer over natten. I Norge herjet den gale arkeologen fra Fredrikstad, Hans Gude Gudesen. Gründeren av selskapet Opticom påsto at han satt på en teknologi s0m skulle revolusjonere dataverdenen og utradere Silicon Valley.

Om dette var en trykkfeil, hva hadde falt ut og hvor fra?

I morra forventer jeg en «DN retter rettelsen».

Ved en uforståelig inkurie kom vi i mandag i skade for å rette vår egen leder fra lørdag. Denne rettelsen medfører ikke riktighet. Hans Gude Gudesen er gal.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s