Ørliten feil der igjen fra Norske Intelligenz-Seddeler (aka VG)

Meland-bloggen har en forkjærlighet for rettelser i avisene, og pleier jevnlig å søke i Atekst når det er et friminutt mellom den uhyrlig viktige jobben som pelsdyrpusjer og fryktspreder.

En ny favoritt dukket opp i dag, i form av en liten notis på VGs side sju:

VG RETTER. VGs hovedoppslag lørdag var at PST mener at de terrorsiktede planla terroranslag i Norge. I den forbindelse skrev VG at PST hadde installert kameraer og live-overførte bilder fra en leilighet inne på området til Oslo Universitetssykehus på Ullevål. Opplysningen om videoovervåkning av denne leiligheten medfører ikke riktighet.

Oversatt: Forsideoppslaget var feil.

Dette kommer etter at PST sa til Db.no i går sa at oppslaget feil. PST er ganske fornøyd, virker det som, for dette frikjenner dem fra noe av kritikken om at de lekker til mediene. (Men det igjen, hm, setter igang tanker hos Meland bloggen som har forsett seg på West Wing. Noen spindoktorer kunne jo tenkes å være så brilliante at de lekker feilaktige opplysninger for å fri seg fra at lekkasje-anklager, mener vi, men det er bare i USA så klart.)

MELAND BLOGGEN presiserer forresten! Neida, selv om Konsern Sjefen jobber i en konkurrerende avis er vi ikke spesielt ute etter å henge ut VG. Bare se på alle de artige rettelsene vi har funnet i andre medier tidligere.  Her DN. VG hadde en artig bildefeil tidligere i sommer.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s