Meland-bloggen på performance

I går ble Meland-bloggen lurt med på performance i New York etter at den langt mer sofistikerte @mina_n (velvel, hun har jo ikke blogg da) hadde fått et vanvittig godt tips fra bloggverdenens kulturautoritet Fr. Martinsen.

En kunstner som heter Vanessa Beecroft hadde sin første performance i New York på ni år! Ohlala. Skulle vi gå? Dette ble gjenstand for forhandlinger, valutaen @mina_n la i potten var drinker til Meland etterpå, for eksempel i Williamsburg, der de dessuten har morsomme jøder med krøller som Meland-bloggen er interessert i.

Performance måtte altså til for å få innløst bongene senere på kvelden.

Og det gikk smertefritt også for Meland-bloggen. Vi fikk vi se 20 nakne damer med hvit kroppsmaling ligge stive i statuestilling på betonggulvet i et fabrikklokale i Queens.

Vi kikket litt interessert på de nakne damene, men siden vi hadde høye hæler på gikk vi etter 30 min. Da vi gikk lå damene fortsatt ganske rolig.

Utstillingen var åpen i tre timer. Det er altså mulig at vi gikk glipp av hele performancen, men det kunne vi ikke spørre om, for det hadde vært for flaut.

Meland-bloggen visste uansett at kveldens viktigste performance ville skje på en bar, så vi durte avgårde.

Det var ikke lov å ta bilder av de nakne damene i går, men kunstneren hadde den samme performancen i Italia i fjor. Da så det slik ut:

2676902242_e7dc890c9a

2676892750_154f82b3e5

2676899760_4ec249dcd6

Foto: jimmorrisononlive

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Meland-bloggen på performance

  1. Hahahahahaha! Et suverent foreløpig høydepunkt fra NY-turneen! Løøøøøøøøøv it!

  2. Tilbaketråkk: Dette er degenerert det « Astrid Meland

Legg igjen en kommentar